Aeg-Electrolux B9820-5-A Receptář Strana 42

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 41
RECEPTI42
RIBLJI FILE
Sastojci:
600-700 g smuða, lososa ili fileta losos-pastrve
150 g ribanog sira
250 ml vrhnja
50 g krušnih mrvica
1 èajna žlièica senfa Estragon
kosani peršin
Sol, papar
limun
vatrostalna posuda za nabujak
Riblje filete nakapajte limunom i pustite malo da se upije. Nakon toga
višak soka uklonite kuhinjskim papirom. Poslije toga riblje filete posipajte
solju i paprom sa obije strane. Riblji file nakon toga stavite u vatrostalnu
posudu premazanu maslacem. Pomiješajte ribani sir, kosani peršin, senf
Estragon, krušne mrvice i vrhnje. Mješavinu smjesta rasporedite na riblji
file i na mješavinu stavite pahuljice od maslaca.
Zobrazit stránku 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře