Aeg-Electrolux BP5013021M Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
Zvěřina
Druh masa Množství Funkce trouby Poloha roštu Teplota °C Čas v minu‐
tách
Zaječí hřbet,
zaječí kýty
až 1 kg Konvenční
ohřev
1
230
1)
30 - 40
Hřbet z vyso‐
ké zvěře
1,5–2 kg Konvenční
ohřev
1 210 - 220 35 - 40
Kýta z vyso
zvěře
1,5–2 kg Konvenční
ohřev
1 180 - 200 60 - 90
1) Předehřejte troubu
Drůbež
Druh masa Množství Funkce trouby Poloha roštu Teplota °C Čas v minu‐
tách
Kusy drůbeže každý 200–
250 g
Turbo gril 1 200 - 220 30 - 50
Půlka kuřete každý 400–
500 g
Turbo gril 1 190 - 210 35 - 50
Kuře, brojler 1–1,5 kg Turbo gril 1 190 - 210 50 - 70
Kachna 1,5–2 kg Turbo gril 1 180 - 200 80 - 100
Husa 3,5–5 kg Turbo gril 1 160 - 180 120 - 180
Krůta 2,5–3,5 kg Turbo gril 1 160 - 180 120 - 150
Krůta 4–6 kg Turbo gril 1 140 - 160 150 - 240
Ryby (dušené)
Druh masa Množství Funkce trouby Poloha roštu Teplota °C Čas v minu‐
tách
Celá ryba nad
1 kg
1–1,5 kg Konvenční
ohřev
1 210 - 220 40 - 60
Gril
Vždy grilujte při maximální nastavené teplotě.
Rošt zasuňte do polohy uvedené v tabulce pro grilování.
Do první polohy roštu vždy zasuňte plech na zachycení šťávy.
Grilujte pouze ploché kousky masa nebo ryb.
Prázdnou troubu předehřejte po dobu pěti minut pomocí grilovací funkce.
POZOR
Vždy grilujte se zavřenými dvířky trouby.
Gril
Jídlo ke grilování Poloha roštu Teplota
Čas v minutách
1. strana 2. strana
Hovězí pečeně 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
22 Užitečné rady a tipy
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře