Aeg-Electrolux BS9304401M Receptář Strana 9

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 8
Intervalno pečenje 50/50
Vrsta jela
Intervalno pečenje 50/50 (količina vode: otprilike 300 ml)
Temperatura u °C Vrijeme u min. Razina u pećnici
Puding / krema od jaja
u pojedinačnim
zdjelicama
1)
90 40-45 2
Pečena jaja
1)
90 35-45 2
Terina
1)
90 40-50 2
Tanki riblji file 85 15-25 2
Deblji riblji file 90 25-35 2
Mala riba do 350g 90 25-35 2
Cijela riba do 1000g 90 35-45 2
1) nastavite kuhati daljnjih pola sata sa zatvorenim vratima
Podgrijavanje
Vrsta jela
Intervalno pečenje 50/50 (količina vode: otprilike 300 ml)
Temperatura u °C Vrijeme u min. Razina u pećnici
Valjušci 85 25 - 35 2
Tjestenina 85 20 - 25 2
Riža 85 20 - 25 2
Jela na jednom tanjuru 85 20 - 25 2
Intervalno pečenje 25/75
Vrsta jela
Intervalno pečenje 25/75
1)
Temperatura u °C Vrijeme u min. Razine u pećnici
Svinjsko pečenje, 1000
g
160-180 90-100 2
Goveđe pečenje, 1000
g
180 - 200 60 -90 2
Teleće pečenje 1000 g 180 80-90 2
Mesna štruca, sirova,
500 g
180 30-40 2
Dimljeni svinjski odre-
sci 600-1000 g
(namakanje 2 sata)
160-180 60-70 2
Pile 1000 g 180-200 50-60 2
Patka 1500-2000g 180 70-90 2
Guska 3000 g 170 130-170 1
Primjene, tablice i savjeti 9
Zobrazit stránku 8
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře