Aeg-Electrolux KB9820E-M Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Infrapečení
Funkce trouby: Infrapečení
POZOR
Pro grilování horkým vzduchem vložte tukový filtr!
Druh jídla Teplota °C Plech Grilo‐
vací
rošt
Čas gri‐
lování v
minu‐
tách
po ... minu
tách obrátit
Úroveň drážek
Kuře (900-1000 g) 180-200 1 2 50-60 25-30
Plněná vepřová roláda
(2000 g)
180-200 1 2 90-95 45
Nudlový nákyp 180 --- 2 30 ---
Gratinovaný bramboro‐
vý nákyp
200 --- 2 20-23 ---
Bramborové nočky, gra‐
tinované
180 --- 2 20-23 ---
Květák s holandskou
omáčkou
200 --- 2 15 ---
Grilování je vhodné především pro ploché kusy masa a ryb.
Pro grilování tenkých kusů masa a kousků ryb horkým vzduchem
předehřejte troubu 3 minuty. Pak vložte grilované maso podle tabulky. Na
úroveň 1 vložte plech naplněný 1-1,5 cm vody.
POZOR
Při otevření dvířek uniká horká pára.
Druh jídla Teplota °C Plech Grilo‐
vací
rošt
Čas gri‐
lování v
minu‐
tách
po ... minu
tách obrátit
Úroveň drážek
Masové krokety 230 1 3 14-18 6-8
Vepřový řízek 230 1 2 16-22 6-10
Klobásy 230 1 3 14-18 6-8
Hovězí steaky, telecí
steaky
230 1 3 11-13 5-6
Hovězí filé, rostbíf (přibl.
1 kg)
230 1 2 20-24 10-12
Rozmrazování
Funkce trouby: Rozmrazování/sušení (nastavení teploty 30°C)
Vybalená jídla položte na talíři na rošt.
Pro zakrytí nepoužívejte talíře ani mísy, protože ty dobu rozmrazování znač‐
ně prodlužují.
Použití, tabulky a tipy
35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře