Aeg-Electrolux B4503-5-M Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
Použitie, tabu¾ky a tipy22
Aby sa predišlo pripa¾ovaniu vytekajúcej št’avy z mäsa alebo tuku,
odporúèame doplnit’ do riadu na peèenie trocha tekutiny.
Pod¾a potreby (po 1/2 - 2/3 èasu peèenia) peèený kúsok obrát’te.
Ve¾ké kusy peèeného mäsa a hydiny pri peèení viackrát polejte výpekom. Tak
dosiahnete lepší výsledok peèenia.
Rúru na peèenie pribl. 10 minút pred koncom èasu peèenia vypnite, aby ste
využili zvyškové teplo.
Tabu¾ka peèenia
Druh mäsa Množstvo
Funkcia rúry na
peèenie
Zásuvná
úrov
Teplota
°C
Èas
Hod.: min
Hovädzie mäso
Dusená svieèková 1-1,5 kg
Tradicne
peèenie
1 200-250 2:00-2:30
Rouzbíf alebo filé
pod¾a
výšky v cm
- vnútri èervené
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1
190-
200
1)
0:05-0:06
- vnútri ružové
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1 180-190 0:06-0:08
- prepeèené
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1 170-180 0:08-0:10
Bravèové mäso
Pliecko,
krkovièka, stehno
1-1,5 kg Infrapeèenie 1 160-180 1:30-2:00
Kotleta, sekaná 1-1,5 kg Infrapeèenie 1 170-180 1:00-1:30
Mleté mäso 750 g-1 kg Infrapeèenie 1 160-170 0:45-1:00
Bravèové stehno
(predvarené)
750 g-1 kg Infrapeèenie 1 150-170 1:30-2:00
Te¾acie mäso
Te¾acie peèené 1 kg Infrapeèenie 1 160-180 1:30-2:00
Te¾acie stehno 1,5-2 kg Infrapeèenie 1 160-180 2:00-2:30
Jahòacina
Jahòacie stehno,
jahòacie peèené
1-1,5 kg Infrapeèenie 1 150-170 1:15-2:00
Jahòací chbát 1-1,5 kg Infrapeèenie 1 160-180 1:00-1:30
Divina
Zajaèí chrbát,
zajaèie stehno
do 1 kg
Tradicne
peèenie
3
220-
250
1)
0:25-0:40
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře