Aeg-Electrolux BP9314001M Receptář Strana 15

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 16
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 14
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Hřbet z vysoké zvěře 70 - 75
Kýta z vysoké zvěře 70 - 75
Ryby
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Losos 65 - 70
Pstruhovité ryby 65 - 70
AUTOMATICKÉ PROGRAMY
Tyto tři automatické programy nabízí optimální
nastavení pro jednotlivé typy masa a další recep‐
ty:
Programy pro pečení masa s funkcí Automa‐
tická váha (nabídka Podporované vaření ) —
Tato funkce automaticky vypočítá dobu peče‐
ní. K použití této funkce je zapotřebí zadat
hmotnost potravin.
Programy pro pečení masa s funkcí Automa‐
tická pečicí sonda (nabídka Podporované
vaření ) — Tato funkce automaticky vypočítá
dobu pečení. K použití této funkce je za‐
potřebí zadat teplotu středu připravovaného
pokrmu. Po skončení programu zazní zvukový
signál.
Automatický recept (nabídka Podporované
vaření ) — Tato funkce využívá při přípravě
pokrmů přednastavených hodnot. S její pomo‐
cí připravíte pokrm dle těchto receptů.
Pokrmy v rámci funkce Automatická váha
Vepřová pečeně
Telecí pečeně
Hovězí pečeně
Pečená zvěřina
Jehněčí pečeně
Celé kuře
Celá krůta
Celá kachna
Celá husa
Pokrmy v rámci funkce Automatická pečicí
sonda
Vepřová kýta
Hovězí plátky
Hovězí na skandinávský zp.
Pokrmy v rámci funkce Automatická pečicí
sonda
Zadní pečeně ze zvěřiny
Středně propečené jehněcí
Drůbež bez kostí
Celá ryba nad 1 kg
Varování ohledně akrylamidů
Důležité Podle nejnovějších vědeckých poznatků
mohou akrylamidy vznikající při smažení jídel
dohněda (zejména u škrobnatých potravin)
poškozovat zdraví. Doporučujeme proto vařit při
nejnižších teplotách a nenechávat jídlo příliš
zhnědnout.
ČESKY 15
Zobrazit stránku 14
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře