Aeg-Electrolux E4403-5-A Uživatelský manuál Strana 19

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 18
19Použití, tabulky a tipy
Peèení masa nebo sladkostí mùže v nové troubì probíhat jinak, než jak jste
byli zvyklí u staré trouby. Upravte proto obvyklá nastavení (teplotu, doby
peèení) a úroveò drážek podle údajù doporuèených v následující tabulce.
2 Pøi delší dobì peèení mùžete troubu vypnout asi 10 minut pøed koncem peèení,
abyste využili zbytkového tepla.
Tabulky platí, pokud není uvedeno jinak, pro vložení jídla do chladné trouby.
Tabulka peèení
Peèení na jedné úrovni
Druh
peèiva
Funkce trouby
Úroveò
drážek
Teplota
°C
Doba
hod.: min.
Peèivo ve formì
Bábovka apod. Horký vzduch 1 150-160 0:50-1:10
Linecký koláè/královská
bábovka
Horký vzduch 1 140-160 1:10-1:30
Piškotový dort Horký vzduch 1 140 0:25-0:40
Piškotový dort Tradicni peèe 1 160 0:25-0:40
Dortový korpus, køehké
tìsto
Horký vzduch 3 170-180
1)
0:10-0:25
Dortový korpus, tøené tìsto Horký vzduch 3 150-170 0:20-0:25
Jablkový dort, s horní
vrstvou
Tradicni peèe 1 170-190 0:50-1:00
Jablkový koláè (2formy
Ø20cm, pøíènì pøekládaný)
Horký vzduch 1 160 1:10-1:30
Jablkový koláè (2formy
Ø20cm, pøíènì pøekládaný)
Tradicni peèe 1 180 1:10-1:30
Pikantní dort (napø. Quiche
Lorraine)
Horký vzduch 1 160-180 0:30-1:10
Sýrový dort Tradicni peèe 1 170-190 1:00-1:30
Peèivo na plechu
Kynutá pletýnka/vìnec Tradicni peèe 3 170-190 0:30-0:40
Vánoèní štola Tradicni peèení 3 160-180
1)
0:40-1:00
Chléb (žitný chléb)
-nejprve
-potom
Tradicni peèe 1
230
1)
160-180
0:25
0:30-1:00
Vìtrníky Tradicni peèení 3 160-170
1)
0:15-0:30
Piškotová roláda Tradicni peèe 3 180-200
1)
0:10-0:20
Drobenkový koláè suchý Horký vzduch 3 150-160 0:20-0:40
Máslový koláè/koláè s
cukrovou polevou
Tradicni peèe 3 190-210
1)
0:15-0:30
Zobrazit stránku 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře