Aeg-Electrolux KE7415001M Uživatelský manuál Strana 103

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 112
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 102
103
Tablas de cocción
PESCADO
Peso
(Kg)
Posición de
la bandeja
Modo de
cocción
Temperat.
(ºC)
Tiempo
(min)
Recipiente
Besugo 1,0
Intermedia
180-200 25-30
170-190 20-25
Filete de pescado
1,0 Alta 170-190 15-20
Dorada a la sal 1,0
Intermedia
190-210 25-30
180-200 25-30
Sardinas 1,0 Alta 180-200 10-15
Lenguado 1,0
Intermedia
170-190 15-20
160-180 10-15
Lubina 1,0
Intermedia
190-210 20-25
180-200 10-15
Merluza 1,1
Intermedia
190-210 25-30
180-200 20-25
Pastel de
pescado
1,1
Intermedia
190-210 60-65
190-210 60-65
Salmón
en papillote
1,0
Intermedia
180-200 20-25
170-190 15-20
Trucha 1,1
Intermedia
190-210 20-25
Bandeja
Rejilla
Bandeja
Rejilla
Bandeja
Bandeja
Bandeja
Cazuela
Bandeja
Bandeja
180-200 15-20
Zobrazit stránku 102
1 2 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 111 112

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře