Aeg-Electrolux KB9820E-M Uživatelský manuál Strana 30

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 29
30
The times given are for guidance only, they will vary depending upon size and quantity..
Blanching beans 250 96 2 20-22
Tender veal ham 1000 g 700 96 2 50-75
Smoked loin of pork 600-1000 g 700 96 2 45-55
Frankfurter / veal sausage 250 90 2 15-20
Warming meat loaf
in 1 cm slices
400 96 2 20-25
Trout, 170-300 g 400 85 2 15-25
Eggs, soft 200 96 2 8-10
Eggs, medium 200 96 2 10-12
Eggs, hard 200 96 2 15-20
Type of food
Steam Cooking
Water via wa-
ter drawer
ml
Tempe-
rature
°C
Oven
level
Time in
mins.
Zobrazit stránku 29
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře