Aeg-Electrolux 41005VD-MN Uživatelský manuál Strana 36

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 35
Druh mäsa Množstvo Funkcia rúry
Rovina
zasunuti
a
Teplota v
°C
Čas Hod :
Min
Bravčové mäso
Pliecko, šija, šunka
1 – 1,5 kg
Infrapečenie
1 160 – 180 1:30 – 2:00
Kotlety, údené
mäso
1 – 1,5 kg
Infrapečenie
1
170 – 180 1:00 – 1:30
Sekaná
750g – 1 kg
Infrapečenie
1 160 – 170 0:45 – 1:00
Paprčky
(predvarené)
750g – 1 kg
Infrapečenie
1
150 – 170 1:30 – 2:00
Teľacie mäso
Teľacie pečené 1 kg Infrapečenie
1 160 – 180 1:30 – 2:00
Teľacie nožičky 1,5-2 kg Infrapečenie
1 160 – 180 2:00 – 2:30
Jahňacie mäso
Jahňacie stehno 1-1,5 kg Infrapečenie
1 150 – 170 1:15 – 2:00
Chrbát 1-1,5 kg Infrapečenie
1 160 – 180 1:00 – 1:30
Divina
Zajačí chrbát
Zajačie stehno
Do 1 kg
Horný a
dolný ohrev
3
220 – 250* 0:25 – 0:40
Srnčí / jelení
chrbát
1,5-2 kg
Horný a
dolný ohrev
1
210 – 220 1:15 –1:45
Stehno z jeleňa /
srnca
1,5-2 kg
Horný a
dolný ohrev
1
200 – 210 1:30 –2:15
Szárnyasok
Časti z hydiny,
4-6 kusov
po
200-250g
36
Infrapečenie
3 200 – 220 0:35 – 0:50
Polovica kurčaťa,
2-4 kusy
po
400-500g
Infrapečenie
3 190 – 210 0:35 – 0:50
Kurča 1-1,5 kg Infrapečenie
1 190 – 210 0:45 – 1:15
Kačica 1,5-2 kg Infrapečenie
1 180 – 200 1:15 – 1:45
Hus 3,5-5 kg Infrapečenie
1 160 – 180 2:30 – 3:30
2,5-3,5 kg Infrapečenie
1 160 – 180 1:45 – 2:30
Moriak, morka
4-6 kg Infrapečenie
1 140 – 160 2:30 – 4:00
Ryba (dusená)
Celé ryby 1-1,5 kg
Horný a
dolný ohrev
2/3 210 – 220 0:45 – 1:15
Zobrazit stránku 35
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře