Aeg-Electrolux B4403-5-A Uživatelský manuál Strana 24

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 23
Primjene, tabele i savjeti24
Tablica Sonda za peèenje
Jednoslojni roštilj
Funkcija peænice: Roštilj mali ili Roštilj veliki s maksimalnom
podešenom temperaturom
1 Oprez: Pržiti na roštilju uvijek sa zatvorenim vratima peænice.
3 Praznu peænicu pomoæu funkcija roštilja svaki puta 5 minuta predhodno
zagrijati!
Za prženje den rešetku u preporuèenu razinustavljanja umetnuti.
Lim uvijek u 1. razinu stavljanjastavljati odozdo
Vremena prženja na roštilju su orijentacione vrijednosti.
Roštilj je posebno podesan za tanke komade mesa i ribe.
Tvar za peèenje Temperatura jezgre mesa
Govedina
Pržolica ili peèenka od filea unutra crveno (engleski)
unutra ružièasto (srednje)
unutra skroz peèeno
45 - 50 °C
60 - 65 °C
70 -75 °C
Svinjsko meso
Svinjsko rame, komad šunke, vrat 80 -82 °C
Komad kotleta (leða), rebarca 75 -80 °C
Peèenka od kosanog mesa 75 -80 °C
Teleæe meso
Teleæa peèenka 75 -80 °C
Teleæa koljenica 85 -90 °C
Ovan/janje
But od ovna 80 -85 °C
Leða od ovna 80 -85 °C
Janjeæa peèenka, janjeæi but 70 -75 °C
Divljaè
Leða od zeca 70 -75 °C
Noge, butovi od zeca 70 -75 °C
Cijeli zec 70 -75 °C
Srneæa leða, jelenja leða 70 -75 °C
Srneæi but, jelenji but 70 -75 °C
Zobrazit stránku 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře