41RECEPTY
CANNELLONI
Náplò:
– 50 g cibu¾a, narezaná
– 30 g masla
– 350 g špenátové listy, narezaný
– 100 g Crème Fraîche
– 150 g èerstvý losos, narezaný na kocky
– 150 g, Viktóriin ostriež, narezaný na kocky
– 100 g garnáty
– 100 g mušle
– 50 g nastrúhaný parmezán
– 150 g nastrúhaný syr
Bešamelová omáèka:
– 75 g masla
– 50 g múky
– 500 ml mlieka
– 100 g údený losos
– So¾, èierne korenie a muškátový orech
1 balenie Cannelloni
Narezanú cibu¾ku a maslo vložte do hrnèeka a uduste, kým je sklovitá.
Spinat dazu geben und ebenfalls kurz andünsten. Pridajte Crème
Fraîche, premiešajte a nechajte ochladit’.
K vychladenému špenátu pridajte lososa, okúòa, garnáty, mušle, so¾ a
èierne korenie a premiešajte.
Medzitým si pripravte bešamelovú omáèku: Maslo nechajte roztopit’ v
hrnèeku, poprášte múkou a pri miešaní doveïte do zlatožlta. Postupne a
pri neustálom miešaní dolejte mlieko. Omáèku oso¾te, okoreòte èiernym
korením a muškátovým orechom a pribl. 10 minút otvorenú povarte.
Po ve¾kej, obdåžnikovej zapekacej forme rozotrite 1 polievkovú lyžicu
masla Cannelloni naplòte špenátovou plnkou a vložte do zapekacej
formy. Medzi radmi Cannelloni pridajte bešamelovú omáèku. Vrstva
bešamelu posypaná syrom sa pritom musí uzavriet’. Zvyšné maslo vo
vloèkách rozložte po povrchu zapekaného pokrmu
Komentáře k této Příručce