Aeg-Electrolux B9820-5-A Receptář Strana 42

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 41
RECEPTI42
RIBJI FILET
Sestavine:
600-700 g filejev smuèa, lososa ali morske postrvi
150 g naribanega sira
250 ml smetane
50 g belih drobtin
1 èajno žlièko pehtrana
nasekljan peteršilj
sol, poper
limona
model, odporen proti ognju
Ribji file nakapajte z limoninim sokom in pustite, da se nekoliko vpije.
Odveèen sok popivnajte s papirnatimi brisaèami. Ribji file na obeh
straneh posolite in popoprajte. Zatem ribje fileje položite v ognjeodporen
model, namazan z maslom. Zmešajte nariban sir, nasekljan peteršilj,
pehtran, bele drobtine in smetano. Z mešanico premažite ribje fileje in jih
obložite s košèki masla.
Zobrazit stránku 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře