
Druh pečení Úroveň roštu Teplota °C Čas (min)
Nekvašený chléb
1)
1 250 - 270 10 - 20
Listové těsto s ná-
plní
1)
1 160 - 180 40 - 50
Flammekuchen (al-
saské jídlo podob-
né pizze)
1)
1 250 - 270 12 - 20
Pirohy (ruské piro-
hy s náplní)
1)
1 180 - 200 15 - 25
1) Předehřejte troubu
Tabulka pro nákypy a zapékaná jídla
Jídlo Funkce trouby Úro-
veň
roštu
Teplota °C Čas h:min
Zapečené těstoviny TRADIČNÍ PE-
ČENÍ
1 180-200 0:45-1:00
Lasagne TRADIČNÍ PE-
ČENÍ
1 180-200 0:25-0:40
Zapékaná zelenina
1)
INFRAPEČENÍ 1 160-170 0:15-0:30
Bagety zapečené s
roztaveným sýrem
1)
INFRAPEČENÍ 1 160-170 0:15-0:30
Sladké nákypy TRADIČNÍ PE-
ČENÍ
1 180-200 0:40-0:60
Rybí nákypy TRADIČNÍ PE-
ČENÍ
1 180-200 0:30-1:00
Plněná zelenina INFRAPEČENÍ 1 160-170 0:30-1:00
1) Předehřejte troubu
Hotová jídla
Jídlo k
přípravě
Funkce trouby Úroveň roštu Teplota °C Čas
Hranolky
1)
INFRAPEČE-
NÍ
3 200-220 řiďte se návo-
dem výrobce
1) Poznámka: Hranolky při pečení dvakrát až třikrát obraťte.
Pečení masa
Nádoba na pečení
•K pečení masa používejte žáruvzdorné nádoby (dodržujte pokyny výrobce).
• Velké pečeně můžete péct přímo v hlubokém plechu nebo na roštu nad hlu-
bokým plechem k zachycení tuku. (je-li součástí vybavení)
16 Užitečné rady a tipy
Komentáře k této Příručce