
21Použití, tabulky a tipy
Tabulka pro nákypy a zapékaná jídla
Tabulka pro mražená a hotová jídla
Peèení masa
Funkce trouby: Tradicni peèení nebo Infrapeèení
Nádoby na peèení
• K peèení masa jsou vhodné všechny žáruvzdorné nádoby (dodržujte pokyny
výrobce).
• Velké peèenì mùžete péct pøímo na zachycovacím plechu nebo na roštu
a zachycovací plech zasuòte pod rošt.
• Libové maso všeho druhu doporuèujeme péct v pekáèi s poklicí. Maso tak
zùstane št’avnaté.
• Všechny druhy masa, které by mìly mít po upeèení kùrèièku, mùžete péct ve
vhodné nádobì bez poklièky.
Jídlo Funkce trouby
Úroveò
drážek
Teplota
°C
Èas
hod.: min.
Nudlový nákyp Tradicni peèení 1 180-200 0:45-1:00
Lasagne Tradicni peèení 1 180-200 0:25-0:40
Zapékaná zelenina
1)
1)pøedehøátí trouby
Horký vzduch 1 160-170 0:15-0:30
Zapékané bagety1) Horký vzduch 1 160-170 0:15-0:30
Sladké nákypy Tradicni peèení 1 180-200 0:40-0:60
Rybí nákypy Tradicni peèení 1 180-200 0:30-1:00
Plnìná zelenina Horký vzduch 1 160-170 0:30-1:00
Jídlo Funkce trouby
Úroveò
drážek
Teplota
°C
Èas
Hlubokozmra-
zená pizza
Tradicni peèení 3
podle pokynù
výrobce
podle pokynù
výrobce
Hranolky
1)
(500 g)
1)Poznámka: Hranolky pøi rozmrazování 2-3 x obrat’te.
Horký vzduch 3 200-220
podle pokynù
výrobce
Bagety Tradicni peèení 3
podle pokynù
výrobce
podle pokynù
výrobce
Ovocný koláè Tradicni peèení 3
podle pokynù
výrobce
podle pokynù
výrobce
Komentáře k této Příručce