
48
Sušenie
Funkcia rúry na peèenie: Profi-Horúci vzduch
• Používajte rošty, na ktoré položte desiatový papier alebo papier
na peèenie.
• Lepší výsledok dosiahnete, ak po uplynutí polovice èasu sušenia
rúru vypnete, otvoríte a necháte vychladnút’, najlepšie cez noc.
• Sušené potraviny potom dosušte.
Sušené potraviny Teplota v °C
Zásuvná úroveò
Èas v hodinách
(orientaèný)
1 úroveò 2 úrovne
Zelenina
Strukoviny 60-70 3 1 / 4 6-8
Paprika (v
pásikoch)
60-70 3 1 / 4 5-6
Polievková
zelenina
60-70 3 1 / 4 5-6
Huby 50-60 3 1 / 4 6-8
Bylinky 40-50 3 1 / 4 2-3
Ovocie
Slivky 60-70 3 1 / 4 8-10
Marhule 60-70 3 1 / 4 8-10
Jablká 60-70 3 1 / 4 6-8
Hrušky 60-70 3 1 / 4 6-9
Komentáře k této Příručce