Aeg-Electrolux KB9820E-M Uživatelský manuál Strana 40

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 39
RIBLJI FILE (700g)
Sastojci:
700g filea od smuđa ili lososa, na kockice
100 g Ementalera, ribanog
200 ml vrhnja
50 g krušnih mrvica
Sol, papar, sok od limuna
Peršin, kosani
40g maslaca da se namasti posuda
Pripremanje:
Riblje filete nakapajte limunom i pustite malo da se upije. Nakon toga višak
soka uklonite kuhinjskim papirom.
Poslije toga riblje filete posipati solju i paprom sa obije strane. Nakon toga
položite u vatrostalnu posudu premazanu mašću.
Vrhnje, ribani sir, krušne mrvice i kosani peršin pomiješajte i rasporedite po
ribljem fileu.
Podešavanje Razina
stavljanja
Trajanje Dodavanje vode
preko ladice za vodu
P 6 RIBLJI FILE 2 25 min. 250 ml
PASTRVA 250-300 G
Sastojci:
4 pastrve PO 250 - 300 g
Sok od limuna, papar, sol
Pripremanje:
Dobro operite pastrve iznutra i izvana, pokapajte sokom od limuna, začinite i
stavite po 2 u čeličnu posudu s rupičastim umetkom.
Servirajte sa zapečenim listićima badema.
Inačica plave pastrve :
Prije nego što stavite pastrve u čeličnu posudu s rupičastim umetkom, prelijte
vrućom vodom s octom.
Podešavanje Razina
stavljanja
Trajanje Dodavanje vode
preko ladice za vodu
P 7 PASTRVA
250-300 G
2 30 min. 400 ml
PIZZA (4 komada okruglih Ø 28cm)
Pripremanje:
Umak od rajčica
Sastojci tijesto:
500 g brašna tipa 405
250 ml vode
20 g kvasca
•1 jaje
2 žlice maslinovog ulja
1 čajna žličica soli
40
Primjene, tablice i naputci
Zobrazit stránku 39
1 2 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře