Aeg-Electrolux BS9304401M Receptář Strana 14

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 13
Druh potravin Teplota ve °C Čas v min. Poloha roštu
Lasagne 170-190 45-60 2
Zapečené brambory 180-200 50-60 2
Sladké pokrmy 170-190 45-60 2
Bábovka nebo brioška 150-160 50-70 1
Kynutá pletýnka/věnec 160-180 40-50 2
Drobenkový koláč (su-
chý)
150-160 20-30 3
Máslový koč/koláč s
cukrovou polevou 1)
180-200 20-30 3
Sušenky z kynutého
těsta
150-160 20-40 2
Pečení na více úrovních
Pečivo na plechu
Druh pečení
Pravý hor
vzduch
Pravý horký
vzduch
Teplota ve °C
Čas
Hodiny:Minuty
Poloha roštů zdola
2 úrovně 3 úrovně
Zákusky z listové-
ho těsta s kré-
mem / banánky
1/4 -
160-180
1)
0:25-0:45
Koláč s droben-
kou, suchý
1/4 - 150-160 0:30-0:45
1) Předehřejte troubu
Sušenky/small cakes/cukroví/pečivo
Druh pečení
Pravý hor
vzduch
Pravý horký
vzduch
Teplota ve °C
Čas
Hodiny:Minuty
Poloha roštů zdola
2 úrovně 3 úrovně
Sušenky z
křehkého těsta
1/4 1/3/5 150-160 0:20-0:40
Máslové sušen-
ky / Proužky těsta
1/4 1/3/5 140 0:25-0:50
Sušenky z piško-
tového těsta
1/4 - 160-170 0:25-0:40
Čajové pečivo z
vaječného bílku,
sněhové pusinky
1/4 - 80-100 2:10-2:50
Makronky 1/4 - 100-120 0:40-1:20
14 Použití, tabulky a tipy
Zobrazit stránku 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře