Aeg-Electrolux B8971-5-M Uživatelský manuál Strana 49

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 80
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 48
49Primeri uporabe, tabele in nasveti
Razpredelnica Sonda za meso
Jed Temperatura jedra mesa
Govedina
peèenka ali pljuèna peèenka malo peèena (po
angleško)
znotraj rožnata (srednje peèena)
znotraj prepeèena
45 - 50 °C
60 - 65 °C
75 - 80 °C
Svinjina
svinjsko pleèe, stegno, svinjski vrat 80 - 82 °C
kotlet (hrbet), rebrca 75 - 80 °C
peèenka iz mletega mesa 75 - 80 °C
Teletina
teleèja peèenka 75 - 80 °C
teleèja kraèa 85 - 90 °C
Ovèetina
koštrunovo stegno 80 - 85 °C
koštrunov hrbet 80 - 85 °C
ovèja peèenka, ovèje stegno 75 - 80 °C
Divjaèina
zajèji hrbet 70 - 75 °C
zajèje noge oz. stegna 70 - 75 °C
zajec (cel) 70 - 75 °C
srnin hrbet, jelenov hrbet 70 - 75 °C
srnino stegno, jelenovo stegno 70 - 75 °C
Zobrazit stránku 48
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 79 80

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře